Maçın ardından

Maçın ardından -Manisaspor Teknik Direktörü Erginer: Aldığımız bu galibiyetle seri başlattık -Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur: Manisaspor haklı galibiyet aldı


MANİSA (A.A) - PTT 1.Lig ekiplerinden Manisasporun teknik direktörü Reha Erginer, Aldığımız bu galibiyetle seri başlattık dedi.
     Erginer, 3-0 kazandıkları Adana Demirspor maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyesi deplasmanından aldıkları 3 puanın şimdi daha anlamlı hale geldiğini söyledi.
     Erginer, şöyle konuştu:
     Bu maçı 3 puanla geçmek istiyorduk, seriyi başlatan maçlar ikinci maçlardır. Bunun bilincinde olarak bu maça hazırlandık. Aldığımız galibiyetle seri başlattık. Rakibe fazla pozisyon vermedik. 9 maçımız kaldı. Bugünkü galibiyeti sezon başından bu yana bizleri destekleyen az ama öz taraftarımıza hediye ediyorum. Daha fazla taraftarı yanımızda görmek istiyoruz.
     Bir gazetecinin Tribünlerden şampiyonluk sesleri yükseliyor, ne diyorsunuz- sorusuna Erginer, Şampiyonluk bizim ağzımızdan çıkacak kelime ile belli olmuyor. Bulunduğumuz konum bunu gözler önüne seriyor. Oranın adayı olduğumuz belli, sonuna kadar götüreceğiz. Yarışın içinde olacağız diye cevap verdi.
     Manisasporlu futbolculardan Hasan Ali Durtuluk ise çok önemli bir haftayı geride bıraktıklarını, iki haftada 6 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirtti.
     Cem Sultan da verdikleri destekten dolayı taraftarlara teşekkür ederek, puan kayıplarına tahammülün olmadığı haftalara geldiklerini söyledi.
    
     -Adana Demirspor Cephesi-
    
     Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, Manisasporun haklı galibiyet aldığını belirtti.
     Yenildik, üzgünüm. Adana Demirspor takımına yakışmayan bir oyun sergiledik diye konuşan Uğur, şunları kaydetti:
     Maçın başında gol yememiz düzenimizi alt üst etti. Tam dengeyi yakaladık derken 2. golü yedik. Maçın ikinci yarısına iyi başladığımızı düşünüyorum. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik sonuç daha farklı olabilirdi. Kırmızı karttan sonra oyundan düştük. Rakibin baskısı daha da hissedilir şekilde arttı. Manisaspor takımı haklı bir galibiyet aldı. Kendilerine başarılar diliyorum..
     Adana Demirspor Kalecisi Şener Özcan da istedikleri oyunu sergileyemediklerini söyledi. Şeher Özcan, Şanlıurfaspor maçıyla yeniden çıkış yakalamak istediklerini dile getirdi.
     Futbolculardan Sinan Özkan ise Manisaspor karşısında aldıkları mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını, bir an önce toparlanarak üst sıralara tırmanmak istediklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ali Rıza Karasu / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER