Maçın ardından

Maçın ardından -Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Özköylü: "Spor Toto Süper Lige yükseldiğimiz için çok mutluyuz" -Karşıyaka Teknik Direktörü Aslan: "Play-off yolunda çok önemli 3 puan aldık"


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Spor Toto Süper Lige yükseldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.
     Özköylü, 1-0 yenildikleri Karşıyaka maçının ardından yaptığı açıklamada, ligin bitmesine 2 hafta kala matematiksel olarak bir üst lige yükselmeyi başardıklarını belirtti.
     Geride kalan 32 haftada çok iyi bir performans sergilediklerini dile getiren Özköylü, "Kulüpte çok iyi bir ortam vardı. Bunun sonucunda başarı geldi. Spor Toto Süper Lige yükseldiğimiz için çok mutluyuz. Gönül isterdi ki Karşıyaka karşısında galip gelelim ama olmadı. Bütün oyuncularımı sezon boyunca gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.
    
     -Karşıyaka cephesi-
    
     Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Aslan ise zorlu bir deplasmandan 3 puan almanın kendilerini sevindirdiğini ifade etti.
     İyi bir mücadele sonucunda galip geldiklerini vurgulayan Aslan, şöyle konuştu:
     "Play-off yolunda çok önemli 3 puan aldık. Bu galibiyet ilk 6 iddiamızın sürmesini sağladı. Önümüzdeki iki haftada maksimum puan alarak play-offa kalmayı amaçlıyoruz. Kayseri Erciyessporu da Spor Toto Süper Lige çıkmalarından dolayı kutluyorum."
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER