Malatyada engellilere bilgisayarlı muhasebe kursu

Malatyada engellilere bilgisayarlı muhasebe kursu


MALATYA (A.A) - Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi, Halka Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Kent Konseyi Engelliler Spor Kulübü ve İŞKUR işbirliğinde bilgisayarlı muhasebe kursu başlattı.
     Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz, Malatya Kent Konseyinde yaptığı açıklamada, engellilerin istihdamına katkıda bulunmak amacıyla böyle bir kurs başlattıklarını söyledi.
     Daha önceki kurslarla engellilerin hayata tutunmalarına yardımcı olduklarını belirten Yılmaz, Özürlü Memur Seçme Sınavı kursu ile 50 engelli kardeşimizin Türkiyenin çeşitli illerinde ki kamu kurum ve kuruluşlarına yerleşmeleri bizleri çok mutlu etti ve onların mutluluğu ile bizler de çalışmalarımızı bir kat daha hızlandırdık diye konuştu.
     Verdikleri kurslarla engellilerin koluna altın bilezik kazandırdıklarını ifade eden Yılmaz, kalifiyeli engellileri topluma kazandırmak istediklerini söyledi.
     İş konusunda engellilerin çok fazla sıkıntı yaşadıklarına işaret eden Yılmaz, Malatyalı işadamlarından bu alanda destek beklediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatyada engellilere bilgisayarlı muhasebe kursu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER