Malatyadaki üst geçitlere dekoratif aydınlatma yapıldı

Malatyadaki üst geçitlere dekoratif aydınlatma yapıldı


MALATYA (A.A) - Malatya Belediyesi, çevre yolu üzerindeki üst geçitlere dekoratif aydınlatma yaptı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, çevre yolu üzerindeki trafik akışının daha düzenli sağlanması, özellikle yaya geçişlerinin güvenli hale getirilmesi amacıyla Malatya Belediyesi tarafından yapılan 2 yaya üst geçidinin dekoratif aydınlatma çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.
     91.000 Dev Öğrenci İlköğretim Okulu arkası ve Sancaktar Mezarlığı ile Aslantepe Caddesi arasında yapılan 2 yaya üst geçidinin, yapılan aydınlatma çalışmasıyla daha kullanışlı hale geldiği ve güzel bir görünüme kavuşturulduğu kaydedilen açıklamada, Malatyanın ilk harfini simgeleyen üst geçitlerin aydınlatılmasında kullanılan ekipmanlar hakkında da bilgi verildi.
     Açıklamada, geçitlerdeki dekoratif aydınlatmayla programlama yapılarak animasyon özelliğinin de kazandırıldığı ifade edildi.
     Üst geçitlerin, yayaların akşam saatlerinde de kullanmaları için dikkat çekici hale getirilerek aydınlatılmalarının yanı sıra kente görsel bir yapı da kazandırdığı belirtilen açıklamada, özellikle şehirlerarası geçişlerin sağlandığı çevre yolunun üzerindeki üst geçitlere yapılan dekoratif aydınlatmanın, Malatyanın tanıtımı bakımından da önem taşıdığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatyadaki üst geçitlere dekoratif aydınlatma yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER