Malatyadan kısa kısa

Malatyadan kısa kısa -Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakıra ziyaretler


MALATYA (A.A) - Almanya Hür Demokratlar Partisi (FDP) yönetim kurulu üyesi Mahmut Türker ile eski Rize milletvekili Şevki Yılmaz ve Kocaeli Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu Belediye Başkanı Ahmet Çakırı ziyaret etti.
     Malatya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, FDP yönetim kurulu üyesi Malatyalı Mahmut Türkerin, Başkan Ahmet Çakırı makamında ziyaret etti.
     Açıklamada ayrıca kentte düzenlenecek Yetimler ve Kimsesizler konulu konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere gelen eski Rize milletvekili Şevki Yılmaz ve Kocaeli Müftüsü Mehmet Sönmezoğlunun da Çakırı ziyaret ettikleri kaydedildi.
     Malatya Belediye Başkanı Çakır, misafirleriyle bir süre görüştü, ziyaretçilere kayısı hediye etti.
    
     -Çanakkale şehitleri anısına konser-
    
     Malatya Belediye Türk Halk Müziği Korosu tarafından Çanakkale şehitlerini anma konseri verildi.
     Malatya Belediyesinin, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası kutlamaları kapsamında düzenlediği Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen konser vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
     Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, konserin ardından yaptığı konuşmada, koro aracılığıyla çok anlamlı bir haftanın eşiğinde atalarına yakışır bir şekilde onları farklı bir şekilde anmaya çalıştıklarını söyledi.
     Mumcu, Koro, gönlümüzden gelen, cepheden vatana olan özlemi dile getiren birbirinden güzel türkülerle, içimizden kopan dizeleriyle çok güzel bir sunum yaptılar dedi.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Malatyadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER