Malatya Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı

Malatya Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı


MALATYA (A.A) - Malatya Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.
     Belediye Toplantı Salonunda Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcunun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, üyelerin gündem dışı teklifleri görüşülerek, gündeme eklendi.
     Gündem maddeleri arasında yer alan, 2013 mali yılı belediye bütçesi ile 2013 mali yılı belediye ücret tarifesi hakkındaki teklifler Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilirken, Tunus Devletinin Kef Belediyesi ile kardeş şehir ilişkisi kurulması hakkındaki teklif kabul edildi.
     Kadın Dostu Kentler-2 Projesi kapsamında Malatya için hazırlanan 3 Yıllık Yerel Eşitlik Eylem Planı hakkındaki Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu raporunun görüşülerek kabul edildiği toplantıda, ayrıca T Plakalı Ticari Taksi Yönetmeliği hakkındaki Trafik İhtisas Komisyonu raporu bir sonraki toplantıya ertelendi.
     Toplantıda, çevre yolu üzerinde bulunan 2 yaya üst geçidine şehitlerin isimlerinin verilmesi hakkındaki teklifin, İmar Komisyonu raporu doğrultusunda bir sonraki toplantıda görüşülmesi kararlaştırıldı. Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren kafeteryaların cephelerine sundurma yapılması hakkındaki teklif de İmar Komisyonunun raporu doğrultusunda reddedildi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatya Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER