YGD

YGD-nin ilk faaliyeti huzurevi ziyareti oldu


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda bir grup üniversite öğrencisi tarafından 4 ay önce kurulan Yenileşimi Geliştirme Derneği (YGD), ilk aktivitelerinde Afyonkarahisar Huzurevini ziyaret etti.
     Dünya Yaşlılar Günü kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, dernek üyeleri huzurevi sakinleri ile sohbet ederek, onların dertlerini dinledi.
     Bir daha ki ziyaretlerinin sazlı sözlü olması için hazırlık yapacaklarının sözünü veren YGD Yönetim Kurulu Başkanı Yeşim Aslantaş, yeni bir dernek olduklarını ve bundan sonra kentte farkındalık oluşturmak için pek çok projeye imza atmayı hedeflediklerini kaydetti.
     Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan YGD Yönetim Kurulu Başkanı Aslantaş, derneğin Afyonkarahisarda, topluma ve çevreye duyarlı gençler yetiştirmek ve farklı görevler üstlenerek farkındalık yaratmak amacıyla 10 Mayıs 2012de kurulduğunu bildirdi.
     8 kurucu üye ile derneği oluşturduklarını anlatan Aslantaş, Girişimciliği desteklemek, kişisel gelişimi artırmak, topluma farkındalık kazandırmak, Avrupa Birliği (AB) projelerinin yazım ve uygulamaları hakkında bilgi altyapısı oluşturmak ve AB hibe programlarından yararlanabilmek için yol gösterici çalışmalar içinde bulunmayı amaçlıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ekip
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER