Manisada intihar girişimi

Manisada intihar girişimi -Sarıgöl Ceza ve Tutuk Evinde nöbet tutan bir askerin silahıyla intihar girişiminde bulunduğu belirtildi -Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen askerin hayati tehlikesinin bulunduğu belir


MANİSA (A.A) - Sarıgöl Ceza ve Tutuk Evinde görev yapan bir askerin nöbeti sırasında silahıyla intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.
     Alınan bilgiye göre Jandarma Er A.K, dün görev yaptığı Sarıgöl Ceza ve Tutuk Evinde nöbeti sırasında silahını ateşleyerek intihar etmek istedi. Başından yaralanan asker, hava ambulansıyla Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine kaldırıldı. Askerin bugün Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevkedildiği belirtildi.
     Askerin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
     Öte yandan askeri kaynaklardan yapılan açıklamada Er A.Knın psikolojik bir rahatsızlığının bulunmadığı, silahlı nöbet tutmasının önünde bir engel olmadığına yönelik psikolog değerlendirmesinin bulunduğu ifade edildi. Askerin, talebi üzerine bir kaç kez psikologla görüştürüldüğünün belirtildiği açıklamada maddi sıkıntı yaşayan askere kantin gelirleriyle destek olunmaya çalışıldığı da ifade edildi.
    
     Muhabir: Mehmet Akif Sarıhan / Tolga Albay
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Manisada intihar girişimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER