Manisadaki katlı otopark çalışması

Manisadaki katlı otopark çalışması


MANİSA (A.A) - Manisa Belediyesi tarafından Subay Lojmanları olarak bilinen bölgeye katlı otopark yapımının yer tesliminin ardından hemen başlanabileceği bildirildi.
     Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaptığı yazılı açıklamada, TOKİ 3 Konutlarında belediyeye ait dairelerin tapularını Milli Emlak Genel Müdürlüğüne teslim ettiklerini, Subay Lojmanlarının bulunduğu alanın kendilerine teslim edilmesinin ardından çalışmaların en kısa zamanda başlayacağını belirtti.
     Ergün, açıklamada şu görüşlere yer verdi:
     Bize yer tesliminin yapılmasının ardından çalışmalara hemen başlayacağız. Yapılacak otopark projede de gözüktüğü üzere modern bir şekilde tasarlandı. Kesinlikle çevreyi rahatsız edecek bir durum söz konusu olmayacak. Ayrıca modern görüntüsü itibariyle de bölgeye ayrı bir hava katacağını da ifade etmek istiyorum. Kentimizin otopark sorununu çözecek önemli bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca Emekliler Parkının olduğu bölgeye yapacağımız otoparkla ilgili de çalışmalarımız sürüyor. Manisanın trafiği tamamlanacak bu projelerle nefes alacak.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Manisadaki katlı otopark çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER