Marmariste hortum teknelere zarar verdi

Marmariste hortum teknelere zarar verdi -Hortum nedeniyle yat limanında bağlı bulunan 2 teknede hasar oluştu, bir ATMnin camı kırıldı


MUĞLA (A.A) - Marmariste etkili olan hortum nedeniyle yat limanında bağlı olan 2 teknede hasar oluştu, bir ATMnin camı kırıldı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, dün akşam saatlerinde denizde hortum oluştu. Kısa süre etkili olan hortum, en fazla Kordon Caddesi ile Yat Limanının kesiştiği noktada etkisini gösterdi. Hortum nedeniyle Yat Limanı girişinde demirli bulunan 12 metre uzunluğundaki Hasret 1 ve 8 metre uzunluğundaki Karakuş isimli gezinti teknelerinde hasar oluştu. Hasret 1in çatısı uçarak yürüyüş yoluna düştü, diğer teknenin ise brandaları ve demirleri parçalandı.
     Karakuş teknesinin sahibi Kamil Selçuk, yaptığı açıklamada, hortumu görmediğini, ancak gören arkadaşlarının haber vermesi üzerine limana geldiğini söyledi.
     Selçuk, Hortum bir anda gelmiş ve yan tarafta bulunan Hasret 1 isimli tekneyi havaya kaldırmış, daha sonra çatısını uçurmuş. Benim teknemin de üst kısmını parçalamış. Allahtan gelen bir şey, yapacak bir şey yok dedi.
     Marmariste hortum olayının çok nadir görüldüğünü anlatan Selçuk, ilk defa böyle bir şeyin başına geldiğini kaydetti.
     Bu arada, limanda bulunan bir bankaya ait ATMnin de kapı camının hortumun etkisiyle parçalandığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Marmariste hortum teknelere zarar verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER