Mazlumder, Başkan Büyükkılıçı ziyaret etti

Mazlumder, Başkan Büyükkılıçı ziyaret etti


KAYSERİ (A.A) - Mazlumder Kayseri Şubesi yeni seçilen yönetimiyle ziyaretlerine devam etti. Mazlumder Şube Başkanı Ahmet Taş, Başkan Yardımcısı Hacı Yakışıklı ve Kahraman Calasın, Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Evsen, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıçı makamında ziyaret etti.
     Kayserideki sivil toplum kuruluşlarının şehre değer kattığını belirten Başkan Büyükkılıç, şunları kaydetti:
     "Mazlumder yakından takip ettiğimiz bir insan hakları derneği, kendilerinin insan hak ve hürriyetleri alanındaki yılmadan, yorulmadan yaptığı çalışmaları takdir ediyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak bizler de sivil toplum kuruluşu gibi her vatandaşımıza ayrım gözetmeden belediyecilik alanında hizmet veriyoruz. Millet yapılanları görüyor zaten, 600 bin vatandaşımıza hizmetlerimiz aynı azim ve inançla devam edecektir."
     2013te faaliyetlerine yoğun bir şekilde devam edeceklerini belirten Mazlumder Şube Başkanı Taş, Biz yaşanan zulüm ve haksızlıklar karşısında huhuki alanda mücadele veren bir derneğiz. Şehrimizde ve ülkemizde yaşanan olaylara duyarsız kalmıyoruz" dedi.
     Ziyaret sonrası Mazlumder Şube Başkanı Taş derneklerinin 2011-2012 yıllarında yaptığı faaliyetlerden oluşan bülteni Başkan Büyükkılıça takdim etti.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Mazlumder, Başkan Büyükkılıçı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER