Medical Park Antalyasporda Beşiktaş maçı hazırlıkları

Medical Park Antalyasporda Beşiktaş maçı hazırlıkları -Akdeniz temsilcisi, Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı


ANTALYA (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 11. haftasında deplasmanda Kasımpaşaspor ile 1-1 berabere kalan Medical Park Antalyaspor, bir günlük aranın ardından sahasında yapacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı.
     Hasan Subaşı Tesislerinde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetimdeki antrenmanda kırmızı beyazlı futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yenileme çalışması yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana katılan ve rakip takımın son 3 maçının analizini yapan Medical Park Antalyaspor Futbol Direktörü Sedat Karabük de teknik direktör Özdilek ile izlenimlerini paylaştı.
     İdmanda oyuncular, yardımcı antrenör İlker Kraker nezaretinde açma, germe ve ısınma hareketleri yaparak çalışmalarını tamamladı. Antrenman sırasında futbolcuların birbirleriyle sık sık şakalaştığı ve neşeli olduğu görüldü. Ayrıca Mehmet Özdilek ve yardımcı antrenörler de takımla koşuya katıldı.
     Sakatlığı nedeniyle bir süredir salonda çalışan kırmızı beyazlı tecrübeli oyuncu Emre Güngör, takımın atletik eğitmeni Önder Gülcan ile takımdan ayrı çalışmalara başladı.
     Spor Toto Süper Ligde beş haftadır galip gelen Antalya ekibi, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşaspor maçında ligdeki ilk beraberliğini aldı. Ligde 22 puanı bulunan lider Galatasarayın ardından aynı puanla 2. sırada bulunan Medical Park Antalyaspor, zirve ortaklığını sürdürüyor.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Güç Gönel / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Medical Park Antalyasporda Beşiktaş maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER