Mehmet Akif Ersoyun 76. ölüm yılı

Mehmet Akif Ersoyun 76. ölüm yılı -AK Parti Gençlik Kolları, Mehmet Akif Ersoyun 76. ölüm yılı dolayısıyla anma töreni düzenledi


DÜZCE (A.A) - -AK Parti Gençlik Kolları, Mehmet Akif Ersoyun 76. ölüm yılı dolayısıyla anma töreni düzenledi.
     Müftülük salonunda düzenlenen programda konuşan Düzce AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Öner Şen, İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoyun hiçbir zaman unutulmayacağını belirterek, Ersoy, benzersiz kahramanlık ve vatanseverlik destanı olan İstiklal Marşımızla hem milletimizin gönlünde taht kurmuş hem de tarihimizin en önemli şahsiyetleri arasında yerini almıştır diye konuştu.
     Öner, Mehmet Akif Ersoyun bütün Müslümanların bir bayrak altında toplanmasını arzu ettiğini, hedefine ulaşmak için mısralarını kullandığını vurgulayarak, İstiklal Marşı, bu ülke yaşadıkça yaşayacaktır. Yeni bir dönem eşliğinde dünyanın bu hızlı değişiminde milli marşın bizlere anlattığı hürriyetçilik anlayışını yitirmeyelim şeklinde konuştu.
     Anma programına katılan AK Parti MKYK üyesi, Anayasa Mahkemesi eski raportörü ve Star gazetesi yazarı Doç.Dr. Osman Can, Mehmet Akif Ersoyun 23 Nisan 1920de toplanan birinci meclise üye olduğunu, Türkiyenin bir daha böyle bir meclis ve anayasa görmediğini söyledi.
     Konuşmaların ardından katılımcılara Mehmet Akif Ersoyun hayatını anlatan slayt gösterimi yapıldı.
     Etkinliğe AK Parti Düzce milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Belediye Başkanı İsmail Bayram ve AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Mehmet Akif Ersoyun 76. ölüm yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER