Merinosa vergi ödülü

Merinosa vergi ödülü


GAZİANTEP (A.A) - Dünyanın en büyük halı üreticisi olan Merinos, 2011 yılı beyanına göre vergi sıralamasında ikinci oldu.
     Merinostan yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, Merinosun vergi sıralamasında ikinci olması nedeniyle Erdemoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Erdemoğluna ödülünü verdi.
     Çember, Merinos gibi dünya çapında bir firmanın Gaziantepte bulunmasının gurur verici olduğunu ifade ederek, Her yıl olduğu gibi bu yılda Merinos vergi sıralamasında en ön saflarda yer almaktadır. Hem ülkemiz hem de Gaziantep için gurur kaynağımızdır dedi.
     Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Erdemoğlu da konuşmasında, vergi vermenin manevi hazzının çok önemli olduğunu söyledi.
     Çeşitli vesilelerle ödüller aldıklarını ancak vergi konusunda aldıkları bu ödülün özel bir anlamı olduğunu belirten Erdemoğlu, Merinos olarak en hassas olduğumuz konulardan birisi vergidir. Devlete verdiğimiz vergilerin halkımıza hizmet olarak döneceğinin bilincinde olarak çalışıp üretim devletimize katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bir çok ödül alıyoruz ama vergi konusunda aldığımız bu ödülün anlamı bizim için büyüktür. Çok çalışıp çok üretmek, istihdam sağlamak ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamak görevimizdir diye konuştu.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Merinosa vergi ödülü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER