Mersinde uyuşturucu operasyonu

Mersinde uyuşturucu operasyonu -Uyuşturucu ticareti yaptıkları ve sahte kimlik düzenledikleri iddiasıyla 3 kişi tutuklandı


MERSİN (A.A) - Mersinde uyuşturucu ticareti yaptıkları ve sahte kimlik düzenledikleri iddiasıyla 3 kişi tutuklandı.
     Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde sattığı iddia edilen ve hakkında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan G.Oyu bir evde N.O, N.A, S.O. ve G.O. adlı şüpheli kadınlarla birlikte yakaladı.
     Evde yapılan aramalarda 670 gram kubar esrar ile suçtan elde edildiği değerlendirilen bin 910 lira ele geçirildi.
     Ayrıca zanlıların kendilerine ait kimlik kartları üzerinde oynama yaptıkları, vatandaşlık no, resim ve diğer bilgilerinin farklı olduğu tespit edildi.
     S.Onun "Birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, hırsızlık ve dolandırıcılık" suçundan 8 ayrı yakalama emri, G.Onun ise aynı suçlardan 9 ayrı yakalama emriyle arandıkları belirlendi.
     Gözaltına alınan zanlılardan N.A. ve N.O, alınan ilk ifadelerinin ardından cumhuriyet başsavcılığının talimatıyla serbest bırakılırken, G.O, S.O. ve G.O. ise "Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sahte kimlik düzenlemek" suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mersinde uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER