Mersin İdmanyurdunda yeni sezon hazırlıkları

Mersin İdmanyurdunda yeni sezon hazırlıkları -Yeni sezon için kadroda kalmasına karar verilen 7 futbolcunun isimleri açıklandı


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurduda, yeni sezon için kadroda kalmasına karar verilen 7 futbolcunun isimleri açıklandı.
     Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önümüzdeki sezonda daha iddialı bir takım oluşturmak istediklerini, bu kapsamda kadroda yapılacak değişikliklerin yavaş yavaş şekillenmeye başladığını söyledi.
     Yapılan çalışmalar kapsamında kaleciler İbrahim Sehic ve Cengiz Biçer ile futbolculardan Joseph Boum, Mustafa Keçeli, Wissem Ben Yahia, Spas Delev ve Mert Nobrenin kadroda kesin olarak kalmasına karar verdiklerini belirten Kahramanlı, şöyle konuştu:
     Diğer oyuncularımızla ilgili çalışmalar sürüyor. Bazılarıyla yollarımızı ayırırken, bazılarının ise sözleşmelerini uzatacağız. Bu noktada teknik heyetimizin de hazırladığı raporlar üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 7 oyuncumuza bizimlesiniz dedik.
     (KRM-AG-MTE)
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdunda yeni sezon hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER