Merzifonda kanser hastaları yararına kermes

Merzifonda kanser hastaları yararına kermes


AMASYA (A.A) - Merzifon ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Yardımeli Derneği tarafından Kültür Sitesinde düzenlenen kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
     Kermes gelirleri ile ilçedeki kanser hastalarına yardım edileceğini ifade eden Dernek Başkanı Neslihan Saraç, kermese destek veren hayırseverlere teşekkür etti.
     Beş yıldır daha çok eğitim alanında faaliyet göstererek yoksul aile çocuklarının eğitimlerine katkıda bulunmak üzere çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Saraç, şunları kaydetti:
     Derneğimiz 5 yıldır Merzifonda faaliyet göstermektedir. Çok sayıda eğitim yardımı ve ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde etkinliklerimiz oldu. Bu defa çağın hastalığı olan kanserle mücadele eden insanlarımıza yardım etmek istedik. Bu amaçla çıktığımız yolda Merzifonun duyarlı insanları bizi yalnız bırakmadı. Kermesimiz çok yoğun bir ilgi gördü. Yönetimdeki tüm arkadaşlarım adına hayırseverlerimize teşekkür ederim.
     Yöresel yemeklerin yanı sıra pasta ve börek çeşitlerinin satışa sunulduğu kermese, Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı da ziyarete bulunarak destek verdi.
    
     Muhabir: Tuba Ceylan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Merzifonda kanser hastaları yararına kermes Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER