Mevlit Kandiline doğru

Mevlit Kandiline doğru -İzmit Belediye Başkanı Doğan: Mevlit Kandili, özellikle sosyal bütünleşmede büyük etki ve katkı sağladığına inanıyorum


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Mevlit Kandilinin özellikle sosyal bütünleşmede büyük etki ve katkı sağladığına inandığını belirtti.
     Doğan, Mevlit Kandili dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Mevlit Kandilinin Hz. Muhammedin insanlık için getirdiklerini anlamak için önemli bir fırsat olduğunu dile getirerek, toplumsal huzurun, birlik ve beraberliğin arttığı mübarek günlerin en iyi şekilde değerlendirmesi gerektiğini kaydetti.
     Hz. Muhammedin hayatının her noktasının örnek ve kusursuz olduğunu ifade eden Doğan, Hz. Muhammedin bütün insanlığa peygamber olarak gönderildiğini bildirdi.
     Doğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Mevlit Kandili, özellikle sosyal bütünleşmede büyük etki ve katkı sağladığına inanıyorum. Mevlit Kandilinde peygamberimizi daha iyi anlayıp, yüreklerimizde onu yaşatarak bu geceyi idrak etmeliyiz. Yüce Allahın rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede kendimiz, ailemiz ve çevremiz, şehrimiz, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için yapacağımız dualarla, huzurlu bir dünya için gönülden temennide bulunmalıyız. Bu vesile ile İzmitlilerin, milletimizin ve İslam Aleminin kandilini tebrik ederim.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Mevlit Kandiline doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER