MHPden TÜMSİADa ziyaret

MHPden TÜMSİADa ziyaret


GAZİANTEP (A.A) - MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin ve yönetim kurulu üyeleri, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Cuma Çekiciyi ziyaret etti.
     TÜMSİADdan yapılan açıklamaya göre, MHP İl Başkanı Erzin, göreve geldiklerinden bu yana toplumun he kesimiyle görüşmeye çalıştıklarını belirtti. Ortak gayenin aynı noktada hizmet etmek olduğunu ifade eden Erzin, şunları kaydetti:
     Metotlarımız ve yollarımız farklı olabilir. Göreve geldiğimizden beri toplumun her kesimiyle görüşmeye ve fikir alışverişinde bulunmaya gayret ediyoruz. Bir prensibimiz var. Sıkmadığımız el bizim değildir. Bu prensipten hareketle herkesin elini sıkmaya ve partimizi anlatmaya çalışıyoruz. Bu noktada da sivil toplum örgütlerine ayrı bir önem veriyoruz. Yoğun bir çalışma temposu içinde bizde memlekete hizmetimizi siyasi alanda yürütmeye çalışıyoruz.
     TÜMSİAD Başkanı Cuma Çekici de kapılarının herkese açık olduğunu vurgulayarak, TÜMSİAD olarak tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Kim memlekete hizmet için yola çıktıysa bizim için çok değerlidir ifadesinde bulundu.
     Erzin, görevine yeniden seçilen Çekiciye başarılar diledi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber MHPden TÜMSİADa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER