MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz, esnaf ziyaretlerini

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor


AFYONKARAHİSAR (A.A) - MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz ve beraberindeki heyet, Afyon Galericiler Sitesi, açık oto pazarı ve köy garajındaki esnafları ziyaret ederek, esnafların sıkıntılarını dinledi.
     Yılmaz, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, TBMMnin tatile girmesiyle birlikte Afyonkarahisardaki ziyaretlerine devam ettiklerini bildirdi.
     Tatil süresi boyunca esnafların, köylülerin sorunlarını birinci ağızdan duymak için ziyaretlerde bulunacaklarını belirten Yılmaz, Sadece seçim dönemlerinde değil seçim haricinde de vatandaşlarımızın ayağına gitmek suretiyle onların ellerini sıkmak, problemlerini dinleyip çözümü noktasında katkı sağlamak temel vazifelerimizden birisidir dedi.
     Açık oto pazarından sonra köy garajında bulunan iş yerlerini de ziyaret eden Yılmaz ve beraberindeki heyet, ziyaretler sırasında köy, belde ve ilçelerden şehre yolcu taşıyan minibüsçü esnafının sıkıntılarını da dinledi.
     MHP Afyon Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ise yaptığı açıklamada esnaflarla sıcak temaslarda bulunduklarını, onlarla hem ülke gündemini hem de Afyonkarahisar gündemini değerlendirdiklerini sözlerine ekledi.
     Ziyaretlere Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Burak Tağ, Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Orhan Okur, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
    
     Muhabir: Burak Aydın / Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz, esnaf ziyaretlerini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER