MHP Eskişehir İl Başkanı Sezer:

MHP Eskişehir İl Başkanı Sezer: -MHPnin ülkemizin meseleleri karşısında takındığı tavırlar, gösterdiği tepkiler, milletimizin aynı meselelere vereceği tepkilerden farksızdır


ESKİŞEHİR (A.A) - MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, MHPnin Türkiyenin meseleleri karşısından takındığı tavırların, gösterdiği tepkilerin milletin aynı meselelere vereceği tepkilerden farksız olduğunu söyledi.
     Sezer, düzenlediği basın toplantısında, 2012 yılının Türkiye ve Türk milleti için bir kayıp olduğunu iddia etti.
     Türkiyenin önünü görememenin, geleceği okuyamamanın sıkıntısını yaşadığını öne süren Sezer, şöyle konuştu:
     Hükümetin başarısızlığı ve yetersizliği artık, bardağı taşırmıştır. Hükümetin sanal gündem oluşturması ve milletimizi karmaşanın içine çekmesi sabırları zorlamaya başladı. Ekonomide başarısızlıklar özelleştirmeyle telafi edilmeye, açıklar fahiş zamlarla, adaletsiz vergi artışlarıyla kapatılmaya çalışılmıştır. Halkımız bizim hükümet ortağı olduğumuz dönemde 1999daki Marmara Depreminin yarattığı ekonomik krizden bile bu kadar sıkıntıya düşmemiştir. MHPnin ülkemizin meseleleri karşısında takındığı tavırlar, gösterdiği tepkiler, milletimizin aynı meselelere vereceği tepkilerden farksızdır. Yeni yılın eşiğinde elbette geleceğe ümitle bakmak, yarınlardan da ders almak gerekmektedir. 2013 yılı için fazla umut taşımanın çok kolay olmadığı açıkça görülüyor. Yüce milletimiz, bu hükümete önümüzdeki süreçte yapılacak olan yerel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimlerde dersini verecektir.
    
     Muhabir: Hicret Özkan / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber MHP Eskişehir İl Başkanı Sezer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER