MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan, Osmaniyede:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan, Osmaniyede: -"Eğer bundan sonraki seçimde bu hükümet düşer ve adaletli bir hükümet göreve gelirse, bu hükümetin başbakan ve bakanları hayatlarını hapiste geçireceklerdir"


OSMANİYE (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Eğer bundan sonraki seçimde bu hükümet düşer ve adaletli bir hükümet göreve gelirse, bu hükümetin başbakan ve bakanları hayatlarını hapiste geçireceklerdir" dedi.
     Adan, Osmaniyede bir tesiste düzenlediği basın toplantısında, vatandaşları 25 Mayısta Adanada yapılacak "Vatan Mitingi" ne davet etti.
     MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin Türkiye ile ilgili endişelerinin bulunduğunu ifade eden Adan, kendilerinin de bu endişeleri paylaştığını ifade etti.
     Televizyon ve gazetelerin iktidar tarafından abluka altına alındığını öne süren Adan, "Eğer bundan sonraki seçimde bu hükümet düşer ve adaletli bir hükümet göreve gelirse, bu hükümetin başbakan ve bakanları hayatlarını hapiste geçireceklerdir. Çünkü 21 Mart, Diyarbakırda eşkıya başının mesaj verdiği tarihtir. Bu, eşkıya başı ile Türk devlet yöneticilerinin hazırladığı bir mitingdi" diye konuştu.
    
     Muhabir: Tuğba Temir/Ali Güreli
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan, Osmaniyede: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER