MHP Konya il yönetiminin görevden alınması

MHP Konya il yönetiminin görevden alınması -Görevden alınan İl Başkanı Kaya: -Beni medenice görevden al ama bu partiyi Konya gibi bir yerde kapatmak; tüm samimiyetimle söylüyorum bütün ülkücülerin gönüllerini kırdı (F


KONYA (A.A) - MHP Genel Merkezinden gelen yazıyla görevden alınan İl Başkanı Hasan Kaya, Beni medenice görevden al ama bu partiyi Konya gibi bir yerde kapatmak; tüm samimiyetimle söylüyorum bütün ülkücülerin gönüllerini kırdı dedi.
     Kaya, MHP Konya İl Başkanlığı önünde düzenlediği basın toplantısında, bu şekilde bir basın toplantısı düzenlemeyi istemediğini ancak haksızlığa uğradıklarını savundu.
     Ömrünün en güzel yıllarını partisine hizmet için harcadığını ifade eden Kaya, şunları kaydetti:
     Büyük kongrede biz Koray Aydın beyi destekledik. Bunda ne hukuken, ne de siyaseten hiçbir mahsur yok. Seçildiğimiz günden itibaren Genel Merkez ve Genel Başkan bize randevu vermedi. 10 defa aradık, 10 defa randevu vermedi. Biz de Koray beyi destekledik. O arkadaşımız da bu partiye hizmet etmiş biri. Tek kabahatimiz bu. Görevden alınmamızın nedeni Koray Aydını desteklemek. Bu milliyetçilik mi, ülkücülük mü, bu demokrasi mi arkadaşlar.
     Göreve geldiklerinden itibaren birlik ve beraberliği tesis etmek için çaba gösterdiklerini belirten Kaya, Beni medenice görevden al ama bu partiyi Konya gibi bir yerde kapatmak; tüm samimiyetimle söylüyorum bütün ülkücülerin gönüllerini kırdı. Basın toplantısını dışarıda yapmamızın nedeni; parti kapatıldı. Bizim davamızda yorgunluğa, yılgınlığa moral bozmaya yer yok. Partimize küsme darılma yok. Hepimiz bugün görevden alınsak dahi bir nefer olarak yolumuza devam edeceğiz. Bu ülke bizim, ülkemizi seviyoruz diye konuştu.
     Basın toplantısının ardından, MHP Konya İl Başkanlığının kapatıldığını bildiren yazı parti girişine asıldı.
     MHP Konya İl Teşkilatı, dün MHP Genel Merkezinden gönderilen yazıyla yeni bir teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştı.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber MHP Konya il yönetiminin görevden alınması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER