Milasta Çocukların Mutlu Geleceği İçin Umut

Milasta Çocukların Mutlu Geleceği İçin Umut Yıldızı Projesi başlatıldı


MUĞLA (A.A) - Suça sürüklenmiş veya suça karışma riski bulunan çocukların topluma sağlıklı birer birey olarak kazandırılması amacıyla Milasta Çocukların Mutlu Geleceği İçin Umut Yıldızı projesi hayata geçirildi.
     Proje kapsamında Milas Kaymakamlığı toplantı salonunda Milas Kaymakamı Bahattin Atçı başkanlığında düzenlenen toplantıyla projenin ilk adımı atılarak çalışmaya başlandı. Çalışmanın ilk ayağında suça karışan veya karışma riski bulunduğu belirlenen ilçe genelindeki 17 çocuğun ailelerinin sosyal ve ekonomik durumlarının belirlenmesi amacıyla bir komisyon oluşturulacak.
     Komisyonda Milas Emniyet Müdürlüğü, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi, Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Milas Belediyesinden birer yetkili görev alacak.
     Kaymakam Atçı, çalışma sonunda suça sürüklenmiş, sokağı yurt edinmiş, uyuşturucu bağımlısı olmuş ve benzeri olumsuz şartlarla karşı karşıya olan risk altındaki çocukların suçlardan ve zararlı alışkanlıklardan korunması ile topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılmasının amaçlandığını söyledi.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Milasta Çocukların Mutlu Geleceği İçin Umut Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER