Milasta Nevruz Bayramı ve Ormancılık Günü

Milasta Nevruz Bayramı ve Ormancılık Günü kutlamaları


MUĞLA (A.A) - Nevruz Bayramı ve Dünya Ormancılık Günü nedeniyle Milas Orman İşletme Müdürlüğünce Milasta 5 bin ağaç fidanı vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı.
     Milas Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Nevruz Bayramı ve Dünya Ormancılık Günü nedeniyle Ataparkta düzenlenen etkinlik kapsamında vatandaşlara 5 bin ağaç fidanı dağıtıldı. Fidan alanların arasında bazı turistlerin de olması dikkat çekti.
     Milas Orman İşletme Müdürü Tayfur Kazakoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün hem Nevruz Bayramını hem de Dünya Ormancılık Gününü kutladıklarını söyledi.
     Bu bağlamda vatandaşlarla birlikte olmak istediklerini ifade eden Kazakoğlu, vatandaşlara hem fidan dağıtıklarını hem de broşürlerle işletmelerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktardıklarını anlattı.
     Kazakoğlu, Etkinliğimiz kapsamında ormanların çeşitli açılarından çekilen fotoğraflarının yer aldığı fotoğraf sergisi açtık. Vatandaşlarımızla bu güzel günü birlikte kutlamak istedik. Mavi servi, fıstık çamı, sığla, erguvan, palmiye, defne fidanlarını vatandaşlarımıza dağıtacağız dedi.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Milasta Nevruz Bayramı ve Ormancılık Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER