Milletvekili Öz ve Belediye Başkanı Çakır,

Milletvekili Öz ve Belediye Başkanı Çakır, Malatya TSOyu ziyaret etti


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını (TSO) ziyaret etti.
     Öz ve Çakır, Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza ile görüştü. Öz, burada yaptığı konuşmada, 6 yıldır TSO yönetimiyle uyum içinde çalıştıklarını belirterek, Erkoçun birlik ve beraberliği en iyi şekilde sergilediğini söyledi.
     TSOdaki seçim sürecinin ayrıştırmayı ve gruplaştırmayı değil, birlik ve beraberliğin devamını sağlamasını dileyen Öz, Tüm adaylardan da bunu rica ediyorum. Önemli olan bu süreç sonrası birlik ve beraberliğimize halel gelmemesidir. Birlik ve beraberliğin devam etmesidir. Bu da en büyük arzumuzdur ifadelerini kullandı.
     TSOnun 5084 sayılı teşvik yasası noktasında önemli girişimlerde bulunduğunu anlatan Öz, Bu konuda değerli başkan gerek bizimle gerek diğer ilgililerle sürekli temas halinde oldu. Ankarada önemli bir lobi oluşturuldu. Sayın Başbakanımıza dosya sundu. Bu konudaki süreci birlikte son noktasına kadar takip ettik dedi.
     Siyasetçi olarak sivil toplum örgütlerini önemsediklerini vurgulayan Öz, Malatya TSO ile sürekli teşviki mesai içinde olduklarını kaydetti.
     Çakır da TSOnun Malatya ekonomisinin büyümesi açısından büyük önem taşıdığını dile getirdi. Son yıllardaki çalışmalarla Malatya sanayisinin hızla büyüdüğünü vurgulayan Çakır, Bu durum Büyükşehir olan Malatyayı geleceğe ümitle taşıyor dedi.
     Çakır, TSOdaki seçimin hayırlı olmasını diledi.
     Erkoç ise Malatya ekonomisinin gelişmesi noktasında canla başla çalıştıklarını belirterek, hiçbir ayrım yapmadan her fikirden iş adamına hizmet götürmek için uğraştıklarını söyledi.
     Erkoç, Türkiyede örneğine az rastlanır bir şekilde Malatyada İş Platformu oluşturduk. Hiçbir üyemiz arasında ayrım yapmadık. Üyelerimizin sorunlarını değerli milletvekillerimize iletmeye çalıştık. Herkesi kucaklayan bir anlayış sergiledik. Ben önümüzdeki hafta yapılacak seçimde yine birlik ve beraberliğin ön plana çıkmasını umuyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Milletvekili Öz ve Belediye Başkanı Çakır, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER