Milletvekili Yılmazdan Şuhut ilçesine ziyaret

Milletvekili Yılmazdan Şuhut ilçesine ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Şuhut ilçesini ziyaret ederek ilçede vatandaşlarla sohbet etti.
     İlk olarak MHP Şuhut ilçe teşkilatını ziyaret eden Yılmaz, MHP Şuhut İlçe Başkanı Hilmi Erbaş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Şuhut pazar yeri, pazar esnafı, ilçe esnafı ve vatandaşlara ziyaretlerde bulundu.
     Yılmaz, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada ilçe, belde ve köylere ziyaretlere devam ettiklerini, bu hafta da Şuhut ilçesini ziyaret ettiklerini belirtti.
     Şuhutun her açıdan öneminin büyük olduğunu bildiren Yılmaz, şunları kaydetti:
     Şehrimizin tarım ve hayvancılık alanında en önemli ilçelerinden. Siyasi olarak ise Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlunun memleketi. Ancak Şuhut ciddi sıkıntılarla yüz yüze. Bir kaç yıldır ilçenin en önemli geliri olan patates, depolarda kalıyor. Alan satan yok. Ürün depolarda çürüyor. Hayvancılık para etmiyor, yem pahalı besiciliği, sütçülüğü bırakmış Şuhutlular artık. Siftah yapamayan esnaf var. Temel ihtiyacını almakta zorlanıyor insanlar.
     Yılmaz ve beraberindeki heyet, ilçe merkezindeki ziyaretten sonra Karadilli, Karacaören, Atlıhisar ve Efe beldelerini ziyaret etti.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Milletvekili Yılmazdan Şuhut ilçesine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER