Milli boksörler, Mehmet Tahmazoğlunu ziyaret etti

Milli boksörler, Mehmet Tahmazoğlunu ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Türkiye Boks Federasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Ersin Sazlık, milli boksörler Erdal ve Nevzat Kesen ile Boks Milli Takım Antrenörü Coşkun Kesen, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlunu ziyaret etti.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamada, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, boksörleri kabulünde yaptığı konuşmada, başarılı ve ahlaklı sporcuları desteklediklerini söyledi.
     Tahmazoğlu, sporu tabana yaymak istediklerini ve bu yönde çalışmalar yaptıklarını belirterek, şöyle dedi:
     Milli boksörlerin başarısıyla gurur duyuyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak her semte bir spor tesisi yapıyoruz. Bu tesislerde şu anda 4 binin üzerinde öğrenci eğitim alıyor. Hedefimiz bu sayıyı 10 bin kişiye çıkarmak. Akkent Mahallesinde 86 bin metre kare alan üzerine spor köyü yapıyoruz. Yüzme havuzumuzun ve halı sahalarımızın inşaatı tamamlanmak üzere.
     Bizim hedeflerimizden biri de bireysel sporlara destek vermek. Futbol artık kendini aştı, amatörlükten çıktı. Biz amatör spora destek veriyoruz, vermeye devam ediyoruz. Erdal ve Nevzat Kesen gerek Türkiye Şampiyonasında gerek Avrupa Şampiyonasında gerekse de Dünya Şampiyonasında Gaziantepi en iyi şekilde temsil ediyorlar. Bizlerinde bu sporculara destek olması gerekiyor. Her iki sporcunun da Şahinbey Belediyesi adına ringe çıkması için karşılıklı oturup görüşeceğiz.
     Milli boksörler Erdal Kesen ve Nevzat Kesen de, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğluna teşekkür ettiler.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Milli boksörler, Mehmet Tahmazoğlunu ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER