Milli cimnastikçi Üçtaş, sakatlandı

Milli cimnastikçi Üçtaş, sakatlandı -2012 Londra Olimpiyat Oyunlarına katılma hakkı elde eden Milli Cimnastikçi Göksu Üçtaş, antrenman sırasında denge aletinden düşerek sakatlandı -Sol kolunda çıkık oluşan Üçtaş: Önemli bir s


BOLU (A.A) - Emin Gürbüz - Türkiyeyi olimpiyatlarda temsil edecek ilk milli cimnastikçi unvanını kazanan 22 yaşındaki Göksu Üçtaş, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları için antrenman yaptığı sırada, denge aletinden düşerek sakatlandı.
     Cimnastik salonunda günde yaklaşık 4,5 saat antrenman yaparak 2012 Londra Olimpiyat Oyunlarına hazırlanan Üçtaş, antrenman sırasında denge aletinden kayarak düşerek sol kolundan sakatlandı.
     Antrenörü ve salon görevlileri tarafından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürülen Üçtaşın çıkan kolunda çıkık olduğu belirtildi.
     Burada tedavi edilerek kolu alçıya alınan Üçtaş, antrenman sırasında küçük bir sakatlık yaşandığını ancak önemli bir şey olmadığını ifade ederek, gelecek hafta antrenmanlara başlayabileceğini kaydetti.
     2012 Londra Olimpiyatlarına 4,5 hafta kaldığını hatırlatan Üçtaş, herhangi bir sorunun olmadığını ve moralini bozmadan olimpiyata hazırlanmaya devam edeceğini söyledi
     Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen de Üçtaşın, denge aletinde bitiriş hareketine girerken ayağının dengeden kayması sonucu düştüğünü belirterek, Düşmesinin ardından sol kolu dirseğinden çıkmış. Allahtan kolunda kırık yok. Hemen gerekli müdahaleler yapıldı. Konuyla ilgili olarak gerekli yerlere bilgiler verildi. Federasyon Göksunun tedavisini Ankarada yaptıracak. Şu an dua ediyoruz ki kolda kırık yok dedi.
     Çelen, Göksu Üçtaşın Londra Olimpiyatlarına yetişeceğine dair umutlu olduğunu dile getirdi.
     Göksu Üçtaşın antrenörü Mergül Güler ise, Göksu Üçtaşın beklenmedik bir şekilde düştüğünü ve düştükten sonra kendisini toparladığın anlatarak, Üçtaşa gereken müdahalenin yapıldığını ve Milli cimnastikçinin tedavilerin ardından normal antrenmanlara devam edebileceğini vurguladı.
    
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Milli cimnastikçi Üçtaş, sakatlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER