Milli Eğitimi Bakanı Avcı:

Milli Eğitimi Bakanı Avcı: -"Eskişehirde güzel işler oluyor"


ESKİŞEHİR (A.A) - Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehirde bir nikah törenine katıldı ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.
     Avcı, bir otelde gerçekleştirilen Ortaöğretimin Yeniden Yapılandırılması Değerlendirme Toplantısının ardından Tepebaşı Belediyesi Necdet Alpata Nikah Salonunda Dilek Özgül ile İlker Özkanın nikah törenine katıldı.
     Daha sonra AK Parti Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Avcı, burada yaptığı konuşmada, iki gündür Eskişehirde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini kaydetti.
     Eskişehir basınına küçük bir sitemde bulunmak istediğini ifade eden Avcı, şöyle konuştu:
     "Eskişehir basını bir zamanlar gelip, gitmiyor haberleriyle doluydu. Gelip, gidiyoruz, üstelik yalnız da gelmiyoruz. Kosovadan bakanları, 81 vilayetten il, ilçe milli eğitim müdürlerini, öğretmenleri getiriyoruz. Onlarlarla çok güzel toplantılar yapıyoruz. Eskişehir medyası nedense bütün bu hareketlikleri, Eskişehire mi yakıştıramıyor, yoksa kendisi mi görmüyor- Bunu anlamadım. Eskişehirde güzel işler oluyor."
     Avcı, AK Partinin Eskişehirdeki faaliyetlerinin herkes tarafından bilindiğini belirterek, kendisinin uzun zamandır kentte AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen pazartesi toplantılarına katılamadığına değindi.
     Bu toplantılara, kendisinin yerine katılan AK Parti Eskişehir milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can ile AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhana teşekkür eden Avcı, "Onların, 3-5 nöbetlerimi devralmalarının bana ne kadar büyük katkısı olduğunu biliyorum. Biz de Ankarada sürekli nöbetteyiz. Her hafta il başkanımız, milletvekillerimiz, İl Genel Meclis Başkanımız ve belediye başkanlarımızla değerlendirme toplantıları yapıyoruz" dedi.
     Ziyarette Koca, Can ve Reyhan ile AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fecir Üçkaya da hazır bulundu.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Milli Eğitimi Bakanı Avcı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER