Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Kurdaş:

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Kurdaş: -AAda son zamanlarda önemli değişimler ve habercilik ağının daha etkin hareket edebilmesi noktasında çalışmalar yapıldı


EDİRNE (A.A) - Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Anadolu Ajansında (AA) son zamanlarda önemli değişimler ve habercilik ağının daha etkin hareket edebilmesi noktasında çalışmalar yapıldı dedi.
     Anadolu Ajansı (AA) Edirne Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Kurdaş, AAnın dünyadaki haber akışını sağlayan önemli bir kurum olduğunu söyledi.
     Ulusal ve yerel gazetelerle internet portallarında AAnın desteği olmadan habercilik yapmanın zor olduğunu belirten Kurdaş, AAda son zamanlarda önemli değişimler ve habercilik ağının daha etkin hareket edebilmesi noktasında çalışmalar yapıldı. Edirnede de bu çalışmanın meyvelerini gördük. AA, gerçekten ciddi çalışan bir ajans. Haberlere ciddi bir yaklaşımla, tarafsız bir şekilde yayımlayan ilkeye sahip çıkıyor. AAnın güçlenmesi, biz haberciler, gazeteciler, radyo ve televizyoncular açısından da güzel bir fonksiyondur diye düşünüyorum şeklinde konuştu.
     Ziyarette yazar Adnan Öksüz, Milli Gazete Dağıtım Müdürü Cemil Pehlivan, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Selim Kaya, Saadet Partisi Mahalli İdareler Başkanı Sinan Tekin ve Anadolu Gençlik Derneği Edirne Şube Başkanı Abdülhamit İriş de yer aldı.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Kurdaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER