Minik öğrencilerden Anneler

Minik öğrencilerden Anneler Günü özel programı


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Andırında, anaokulu öğrencilerinin hazırladığı Anneler Günü özel programı büyük ilgi gördü.
     Andırın Mehmet Ali Zengin Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan programında, minik öğrenciler birbirinden güzel gösteriler sunarak, katılımcılardan bol bol alkış aldı.
     Şehit Yasin Höbek Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) Salonunda yapılan Anneler Günü özel programında, anaokulu öğrencilerinin yıl içerisinde okulda yaptıkları çalışmaların kesitler halinde izletilmesinden sonra, sahneye çıkan minik afacanlar, yaptıkları gösterilerle anne ve babalarını gururlandırarak, verilen görevleri büyük bir ustalıkla sahneledi.
     Anneler Günü için hazırladıkları özel gecede, şiirler okuyarak, kısa skeçler sunan minik öğrenciler, yaptıkları tiplemeler ile kimi, doktor, kimi gelin damat, kimi bebek, kimi nine dede, kimi de bebek arabasında bebek gezdirerek oldukça renkli bir gece yaşatan minik öğrenciler, daha sonra anneleri ile birlikte sahnede pasta keserek, davetlilere ikram ettiler.
     İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yakup Dal, Emniyet Amiri Gökhan Dedebağı, öğretmenler ve öğrenci velilerinin de büyük ilgi gösterdiği Anneler Günü etkinliği, öğrenci velisi Nurten Korkmazın okuduğu Hayatımın Anlamına isimli mektupla sona erdi.
     (COŞ-ŞMÖ)
<< Önceki Haber Minik öğrencilerden Anneler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER