MKÜ Rektörü Prof. Dr. Güder:

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Güder: Geleceğin nitelikli insan kaynaklarını yetiştirmek içinbütün imkan ve olanaklarımızı seferber ediyoruz


HATAY (A.A) - Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, geleceğin nitelikli insan kaynaklarını yetiştirmek için bütün imkan ve olanakları seferber ettiklerini belirtti.
     Güder, MKÜ Atatürk Konferans Salonunda düzenlenen Nitelikli Yüksek Öğretim İçin Üniversite-Kamu-Hatay Elele Çalıştayının açılışında yaptığı konuşmada, ilerlemiş ülkeler seviyesine erişme ve hatta onları geçme içinde olan Türkiyenin üzerine düşmesi gereken en önemli dayanağının gençler olduğunu söyledi.
     Mustafa Kemal Üniversitesi olarak seçkin bir grup oluşturma gayreti içinde olduklarını ifade eden Rektör Güder, Geleceğin nitelikli insan kaynaklarını yetiştirmek için bütün imkan ve olanaklarımızı seferber ediyoruz. Öğrencilerimizin yükseköğretim faaliyetlerini yürüteceği ortamların fiziksel niteliği yanında ruh ve beden sağlığını da dikkate alarak onların sosyo-kültürel yapılarını korumaya çalışmaktayız dedi.
    
     Muhabir: Emin Sansar
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber MKÜ Rektörü Prof. Dr. Güder: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER