MOBESEye yansıyan kaza görüntüleri

MOBESEye yansıyan kaza görüntüleri -Bilecikteki kaza görüntülerinde özellikle buzlanma ve trafik kurallarına uymama nedeniyle oluşan kazalar dikkati çekti (Görüntülü)


BİLECİK (A.A) - Bilecik il merkezi ve Bozüyük ilçesinde geçen yıl meydana gelen trafik kazalarından bazıları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca saniye saniye görüntülendi.
     İl merkezinde 22 ayrı noktada bulunan ve günün 24 saati kayıt yapan MOBESE kameralarıyla iki Plaka Tanıma Sistemi, geçen yıl yaşanan birçok kazayı kaydetti.
     Görüntülerde, Küçük Sanayi Sitesi kavşağına ters yönden girmek isteyen sürücünün, dikkatsizlik nedeniyle kavşakta bulunan kamyonete çarpması, aynı alandaki başka bir kazada da kent merkezine giden otomobilin, kavşağa girmek isteyen otomobille çarpışması yer aldı.
     İlçe merkezi, 33 noktada kurulan 38 kamerayla izlenen Bozüyükte en fazla dikkati çeken olaylardan biri, buzlanma nedeniyle Bozüyük-Kütahya Çevre Yolunda meydana gelen zincirleme trafik kazası oldu. Aynı anda birkaç aracın buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrilmesi, bariyerlere çarpması, birbirleriyle çarpışması, bazı sürücülerin, araçlarının kayıp durmasından sonra yoluna devam etmesi, görüntülere yansıdı.
     Kayıtlarda, Bozüyük-Bursa karayolunda süt yüklü tırın, alt geçidin korkuluklarına asılı kalması, Bozüyük-Bursa Çevre Yolunda minibüsün devrilmesi, Çevre Yolundan kent merkezine girmek isteyen sürücülerin kullandığı araçların, alt geçitten gelen araçlarla çarpışması, otomobille motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsünün ayağa kalkarak otomobil sürücüsüne tepki vermesi, iki otomobilin çarpışmasının ardından çevredeki vatandaşların otomobillerdeki kişileri kurtarmaya çalışması, bir otomobilin kontrolden çıkarak eczaneye girmesi de görüldü.
     Kameralar, bir ölümlü kazayı da kaydetti. Bozüyük-Kütahya Çevre Yolundaki kavşakta, bariyerlere çarpan otomobildeki kadının araçtan fırlaması ve başka bir kadının otomobilin altında kalarak hayatını kaybetmesi kaydedildi.
     Görüntülerde, özellikle buzlanma ve trafik kurallarına uymama nedeniyle oluşan kazaların çokluğu dikkati çekti.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan / Sedat Gök
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber MOBESEye yansıyan kaza görüntüleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER