Mobilya Kent esnafına hissenizi satmayın tavsiyesi

Mobilya Kent esnafına hissenizi satmayın tavsiyesi


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Mobilya Kent esnafına, hisselerini hemen satmamaları tavsiyesinde bulundu.
     Yıldız, Mobilya Kent Kooperatifi adına Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Çevrim ile imzaladıkları şifa hakkı protokol töreninde yaptığı konuşmada, yeni bir site kurulduğunda oluşan ilk değeri cazip gören esnafın işe başlamadan hissesini satarak siteden ayrılma yolunu seçtiğini söyledi.
     Mobilya Kentin yıl sonu hayata geçeceğini belirten Yıldız, şunları kaydetti:
     Büyükşehir ve Kocasinan belediyeleri ile KASKİ, Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ, ve diğer alt yapı kurumları, projenin hemen hayata geçmesi için elinden gelen gayreti sergiliyor. Ben istiyorum ki, burada esnaf arkadaşlarımız kendi malına kavuşsun ve kendi malı üstünde esnaflık yapsın. Mesela, Oto Galericiler Sitesinde işin başlangıcında çok iyi bir değer oluşunca bazı arkadaşlar hisselerini hemen elinden çıkardı. Şimdi saçını başını yoluyor, satmasaydım, kalsaydı diyor ama kendi rızasıyla sattı. Biz bu erken satışın önüne hafif engeller koyuyoruz. Arkadaşlarımdan isteğim, hemen satmasın. Belediyenin devirlerde 3-5 lira alması önemli değil.
     Mehmet Ali Çevrim de, belediyenin, ihtiyaç duydukları zaman gereken yardımı yaptığını belirterek, desteklerinden dolayı Başkan Yıldıza teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından Yıldız ve Çevrim, protokolü imzaladı.
    
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Mobilya Kent esnafına hissenizi satmayın tavsiyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER