Mogan safari Gölbaşı fotoğraf yarışması başlıyor

Mogan safari Gölbaşı fotoğraf yarışması başlıyor


ANKARA (A.A) - Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği kapsamında Mogan Safari Gölbaşı Fotoğraf Yarışması düzenlendi.
     Doğal Yaşam konulu fotoğraf yarışmasında, Mogan ve Eymir Gölleri başta olmak üzere ilçenin değişik bölgelerinden çekilen fotoğraflar yarışmaya katılabilecek. Yarışma gazeteciler ve amatör fotoğrafçılar olarak iki kategoride yapılacak.
     Yarın başlayacak Mogan Safari Gölbaşı Fotoğraf Yarışması, 15 Haziran 2012 tarihinde sona erecek. Yarışmada dereceye girenlere fotoğraf makinesi ve para ödülü verilecek.
     Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, konuyla ilgili açıklamasında, amaçlarının Gölbaşının değerlerini en iyi şekilde tanıtmak olduğunu belirterek, 22 Haziranda bu nedenle bir şenlik düzenlediklerinin bildirdi.
     İlçenin tanıtılması açısından bir takım etkinlikler düzenlediklerini, fotoğraf yarışmasını da bu kapsamda yaptıklarının kaydeden Odabaşı, Burada hem gazetecilerimizi, hem de amatör fotoğraf çeken vatandaşlarımızın dikkatini Gölbaşına çekmek, turizm kenti dediğimiz, doğal yaşam alanlarının çok olduğu ilçemizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla böyle bir organizasyon yapıldı. Bu yarışmaya fotoğraf çekmeyi seven herkesi davet ediyorum. Gazeteciler için ayrı, amatör fotoğraf çekenler için ayrı olmak üzere iki kategoride değerlendirme yapılacaktır dedi.
     (BT-BİL)
<< Önceki Haber Mogan safari Gölbaşı fotoğraf yarışması başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER