Motor sporları seneye Balada

Motor sporları seneye Balada -Balaya motokros için 3 ayrı pist yapılacak -Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek: -Bala Tor mevkisine, motokros için 3 ayrı pist yapacağız. Bu yıl başlayacak ve bitireceğiz. Gelecek sene Ankaran


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 21. Bala Hasat, Kültür ve Alçıtaşı Festivalinin açılışına katılarak, ilçede bir yıl içerisinde gerçekleştirilecek 7 ayrı projenin müjdesini verdi.
     Balada yapılacak projeler hakkında bilgi veren Gökçek, motokros alanının haritasını göstererek, Biz istiyoruz ki Bala turistik açıdan biraz hareketlensin, gelen giden çoğalsın. Kısmet olursa Tor mevkisine yani daha önce festivalleri yaptığınız yere motokros için 3 ayrı pist yapacağız. Onlara da bu yıl başlayacağız ve bitireceğiz. Gelecek sene Ankaranın bütün motor sporları burada yapılacak, o da size önemli bir ekonomik katkı sağlayacak dedi.
     Festivale onur konuğu olarak katılan Gökçek, çalışmaları Kanal çalışmalarının tamamlanması, festival alanının üstünün kapatılması, Balaya iki giriş yolunun orta refüjlerinin ağaçlandırılması, hanım lokali, düğün salonu ve motokros yarışları için 3 ayrı pistin yapılması ile Kesikköprüye yeni tesislerin kazandırılması olarak açıkladı.
    
     Muhabir: Tuğba Özgür Durmaz
     Yayıncı: Ziver Büyüktaş
<< Önceki Haber Motor sporları seneye Balada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER