AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hakkı

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hakkı Meniz: Siyasi linçle alınan kararlar yargıdan döner


MERSİN (A.A) - AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hakkı Meniz, düzenlediği basın toplantısında kendisini eleştiren Belediye Başkanı Burhanettin Kocamazı eleştirerek, adil olmamakla suçladı.
     Hakkı Meniz, parti binasında ilçe yönetim kurulu üyeleri ve İl Genel Meclis üyelerinin katılımıyla düzenlediği toplantısında, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamazın, kamuoyuna doğruları söylemediğini, özellikle sürekli olarak ceza yazdığı 12 Nolu Yeni Mahalle Dolmuşçular Kooperatifi üyelerine eziyet çektirdiğini öne sürdü.
     Kocamazın dolmuşçulara takart takmadıkları için sürekli olarak ceza kestiğini ve bu nedenle evlerine ekmek götüremeyecek duruma geldiklerini, Türkiyenin hiçbir yerinde dolmuşlarda takart uygulamasının bulunmadığını belirten Meniz, Bu nedenle dolmuşçulara sürekli ceza yazan ve güzergahlarını değiştirerek zulüm eden Kocamaz, mahkemelerde kaybettiği davaları söylemiyor. Siyasi linçle alınan kararlar yargıdan dönmektedir dedi.
     Meniz, Kocamazın her konuşmasında Tarsusu dünya kenti haline getirdiklerini söylediğini, oysa hava karardıktan sonra caddelerde ve sokaklarda, iş yerlerinde kimsenin olmadığını belirterek, Tarsusta 4 dönemdir belediyeyi yönetiyor. En basitinden Tarsusa Kongre Merkezi mi yaptı- Bu nasıl dünya kenti ki hava kararınca caddelerde, çarşıda, sokakta insan yok- Yerel yönetimin yanlışlıklarından Tarsusun ekonomisi bitti. Allah izin verirse ilk yerel seçimde Tarsusu da Ak Belediyecilik ile buluşturacağız ve kent ekonomisi, kentin sosyal ve kültürel hayatı nasıl kalkınırmış göstereceğiz dedi.
     AK Parti iktidarının Tarsusta hayata geçirmekte olduğu ve geçireceği devasa projelerle kalkınacağını belirten Meniz, Çukurova Havaalanın temeli önümüzdeki Ağustos ayında atılacak. Pamukluk Barajının yapımı hızla sürüyor. Önümüzdeki yılın Ekim ayında hizmete girecek. Tarsus Kazanlı Turizm Bölgesinde temeller önümüzdeki günlerde atılacak. Gülek Karboğazı Turizm Bölgesinde hazırlıklar hızla sürüyor. Önümüzdeki günlerde yeni yapılacak olan 600 yatak kapasiteli Devlet hastanesinin inşaatına başlanılacak. Bunun yanında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, yeni Adliye sarayı, yeni Maliye Sarayı, yeni SGK hizmet binası bir süre sonra tamamlanarak hizmete girecek. Tarsusun Topçu köyünde 835 dönümlük arazide Teknopark yada Organize Sera bölgesi yapılacak. Biz hizmetleri Allah rızası için yapıyoruz. Çünkü biz halkın hizmetkârıyız diye konuştu.
     Tarsusta yaşanan sosyal ve ekonomik sıkıntının tek nedeninin yerel yönetimin uygulamalarından kaynaklandığına dikkat çeken Meniz şunları kaydetti:
     Belediye başkanı Kocamaz sürekli olarak, Tarsus Dünya Kentidir diyor. Allah aşkına neresi dünya kenti- Tramvayımız mı var, metromuz mu var- Alt geçidimiz mi var, üst geçidimiz mi var- Neyimiz var- Bırakın dünya kenti olmayı Tarsusu köy haline getirdi. Biz Tarsusun, Tarsus halkının menfaatleri için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hakkı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER