Motosiklet

Motosiklet -Türkiye drag ve motokros şampiyonalarının son ayak yarışları, sporcular Ahmet Sağdıç ve Doğan Servet Çimşir adına düzenlenecek


ANKARA (A.A) - Motosiklette, Türkiye drag ve motokros şampiyonalarının son ayak yarışları, hayatlarını kaybeden sporcular Ahmet Sağdıç ve Doğan Servet Çimşir adına düzenlenecek.
     Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Akhisar Belediyesinin katkılarıyla ışıklandırılıp, yenilenen Akhisar Drag Pistinde 3 Kasım Cumartesi günü yapılacak Türkiye Drag Şampiyonası 7. ve son ayak yarışları, 21 Ekimde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Sağdıç adına organize edilecek.
     Akhisar Drag Pistinde ikinci kez gece yapılacak son ayak yarışında, 2,5 saniyede 100 kilometre hıza ulaşan motosikletler adrenalin tutkunlarına heyecanlı dakikalar yaşatacak. Yarışçılar, 402 metre uzunluğundaki pistte hem zamana karşı yarışacak hem de rakiplerinden daha iyi kalkış yapmaya çalışacak.
     Muğlanın Fethiye ilçesindeki Esenköy Akdeniz Off-Road Parkta 3-4 Kasım tarihlerinde yapılacak Türkiye Motokros Şampiyonası 6. ve son ayak yarışları ise 3 gün önce antrenman sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Doğan Servet Çimşir adına düzenlenecek.
     Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından organize edilen ve 2012 yılının şampiyonlarının belirleneceği yarışta, İstanbul, İzmir, Antalya, Muğla ve Bursadan 75 sporcu mücadele edecek.
    
     Muhabir: İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER