MTTB Genel Başkanı Karayel:

MTTB Genel Başkanı Karayel: MTTB üyeleri yumurta fırlatmaz, fikir üretir


HATAY (A.A) - Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel, MTTB üyelerinin yumurta fırlatmadığını, fikir ürettiğini belirtti.
     Karayel, İskenderun Emin Otelde düzenlenen 5inci Temsilciler kurulu toplantısında yaptığı açıklamada, MTTBye üye üniversite öğrencilerinin marjinal hiçbir eyleme katılmadığını öne sürdü.
     Gençliğin, geleceğin sahibi ve teminatı olduğunu belirten Karayel şunları kaydetti:
     MTTB olarak amacımız ülkesine, milletine, bayrağına bağlı, geleceğini kendisi, toplumu ve dünya insanlığı için en iyi şekilde inşa edecek, üniversite gençliğinin taşıması gereken sosyal, kültürel ve fikri donanıma sahip, ahlaklı, kararlı ve gücünü geleneğinden alan bir neslin yetişebilmesini sağlamak. Aynı zamanda her yönü ile büyük Türkiye idealine ulaşmaktır. Vizyonumuz, cihan devletleri kurmuş ecdadının, kuruluşundan beri büyük ve ideal teşkilat olmuş MTTBnin örnekliğini, tecrübesini ve gücünü ortaya koymak, milli ve manevi değerlerine bağlı, tarihin bilincinde, ilme ve projeye önem veren, kültürlü, ufuk sahibi gençlerle durgunlaşmış medeniyetini yeniden diriltmektir.
     Düzenlenen toplantıya MTTB İskenderun Temsilcisi Kasım Uygur ve Türkiyenin değişik yerlerinden gelen MMTB il temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Soylu / Emin Sansar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber MTTB Genel Başkanı Karayel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER