Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Akçay görevine başladı


MUĞLA (A.A) - Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Gürbüz Akçay, görevine başladı.
     İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, görevine başlayan Genel Sekreter Akçayı makamında ziyaretinde, Kamu Hastane Birliği sistemi ile vatandaşların daha verimli ve hızlı şekilde sağlık hizmeti alacağını ifade etti.
     Kamu Hastaneleri Birlikleri kontrolünün Sağlık Bakanlığı tarafından atanan Kamu Hastane Birliği sekreterinde olduğunu ifade eden Tekin, tek elden yönetim ile kamu kaynaklarının global bütçe kapsamında daha verimli, düzenli ve en yüksek seviyede kullanılacağını dile getirdi.
     Tekin, Kamu Hastaneleri Birlikleri Genel Sekreterliğinin yanı sıra yönetim kurulu da olacağını vurgulayarak, şunları söyledi:
     Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Yönetim Kurulu tıbbi, idari ve mali işler hizmet başkanlarından oluşmaktadır. Yeni yapılanma ile Muğla hak ettiği şekilde hızlı ve etkin sağlık hizmeti alacaktır. Herhangi bir sorunda konuya vakıf görevliler en hızlı şekilde sorunu çözeceklerdir. Muğla Kamu Hastaneleri Birliği ile Muğla nitelikli sağlık hizmetine kavuşacaktır.
     Genel sekreter Akçay da Muğlaya en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını kaydetti.
     Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Yönetim Kurulu İdari Hizmetler Başkanı Zeki Ürlesin, Tıbbı Hizmetler Başkanı Dr. Hasan Kaya, Mali Hizmetler Başkanı da İsmail Öksüzden oluşacak.
    
     Muhabir: Cenk Altınsoy
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER