Muhsin Yazıcıoğlunun 4. ölüm yılı

Muhsin Yazıcıoğlunun 4. ölüm yılı -BBP Edirne İl Başkanı Köroğlu: -Merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun


EDİRNE (A.A) - BBP Edirne İl Başkanı Arif Köroğlu, helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlunun ve aziz şehitlerin ruhlarının şad olmasını diledi.
     Köroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yıl dönümünde kentteki yerel bir televizyondan vatandaşlara mevlid okutulduğunu belirtti.
     Dua eden tüm vatandaşlara teşekkür eden Köroğlu, Muhsin Yazıcıoğlu, her işinde Allahın rızasını gözetti. Onun davası İlay-ı Kelimetullah için Nizam-ı Alem diye adlandırdığı davası Allahın ismini yeryüzüne yaymaktı. Allah-ü Teala Meryem Süresinde buyuruyor ki, Biz bir kulumuzu seversek onun sevgisini de bütün diğer kulların kalbine nakşederiz, işte Muhsin başkanımız Allahın bu sevgisine, bu merhametine, bu şefkatine ve bu mazharına layık oldu. Merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun diye konuştu.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Muhsin Yazıcıoğlunun 4. ölüm yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER