Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı

Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı -Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği Genel Başkanı Geçen: Bu hesabı sormak bizim için bir vazifedir


MALATYA (A.A) - Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği Genel Başkanı Ayetullah Geçen, Büyük Birlik Partisinin (BBP) kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlunun vefatının üzerinden 4 yıl geçtiğini ancak olaya ilişkin halen dava açılmadığını belirterek, Bu hesabı sormak bizim için bir vazifedir dedi.
     Dernek üyeleriyle Malatya Adliyesi önüne gelen Geçen, grup adına burada yaptığı basın açıklamasında, Kahramanmaraşta 4 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüne ilişkin halen dava açılmadığını söyledi.
     Sabırlarının tükendiğini ifade eden Geçen, İnandığımız davanın lideri, ülkemizde ve dünyada mazlumların umudu olan Muhsin başkanımıza, ailesine ve aziz milletimize söz veriyoruz; bu hesabı mutlaka göreceğiz. Bundan böyle, her yerde, her şartta, her zeminde bu hesabı sormak bizim için bir vazifedir diye konuştu.
     Grup, basın açıklamasının ardından adliye önünden ayrıldı.
    
     -Yazıcıoğlu için mevlit okutuldu-
    
     BBP Malatya İl Başkanlığı, Muhsin Yazıcıoğlunun vefatının 4. yılı dolayısıyla Yeni Camide mevlit okuttu. Öğle namazına müteakiben düzenlenen mevlit programına çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan - Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER