Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı

Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı -AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ: Yazıcıoğlu, davasını yaşatan, inançlarını yaşayan ve yaşatmak isteyen bir liderdi


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Büyük Birlik Partisinin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Yazıcıoğlu, davasını yaşatan, inançlarını yaşayan ve yaşatmak isteyen bir liderdi dedi.
     Özdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yazıcıoğlunun seçimlerde iktidar olacak kadar oy almamasına karşın, millet tarafından çok sevilen bir kişi olduğunu belirterek, Yazıcıoğlunun milletinin haklarını savunma noktasında bir sigorta vazifesi gördüğünü kaydetti.
     Özdağ, açıklamasını şöyle sürdürdü:
     (Türkiye İran olmayacak, Cezayir olmayacak ama Türkiyeyi Suriye yapmak isteyenlere de biz müsaade etmeyeceğiz) öngörüsü ile Türkiyede yapılmak istenen darbeyi ve kurulmak istenen yapıyı ifşa eden ileri görüşlü bir liderdi. Yazıcıoğlu davasını yaşatan, inançlarını yaşayan ve yaşatmak isteyen bir liderdi. Yılmayan, korkmayan, ümitsizliğe kapılmayan bir kişiliğe sahipti. Kişiliğinin, hayallerinin ve davasının önünde saygıyla eğiliyorum. Onun hayallerini milletvekili şahsım Selçuk Özdağ ve binlerce arkadaşı vakıflarda, derneklerde, medya organlarında, siyaset kurumlarında yaşatıyoruz. Bu nedenle baki kalan bu kubbede hoş bir seda olan Muhsin Yazıcıoğlunu rahmetle anıyorum.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER