Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı

Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı -BBP Genel Başkanı Desticinin katılımıyla Şarkışlada anma programı düzenlendi


SİVAS (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivasın Şarkışla ilçesinde Muhsin Yazıcıoğlu anısına düzenlenen programa katıldı.
     Şarkışla Spor Salonunda gerçekleştirilen programda konuşan Destici, Kahramanmaraşta 4 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişiyi rahmetle andı.
     BBPnin kurucu genel başkanı Yazıcıoğlunun hayatını vatanına, milletine, milletinin birliğine adadığını vurgulayan Destici, Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarının yokluğunu her geçen gün ciddi manada hissettiklerini söyledi.
     Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekinin konuşmasının ardından Destici, Muhsin Yazıcıoğlu Camisi ve Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ömer Kök ve derneğe yüklü miktarda bağışta bulunan Recep Dinçere plaket verdi.
     Destici, Yazıcıoğlunun memleketi Şarkışlada yapımı devam eden cami ve külliye için çaba gösteren Köke ve bağış yapan Dinçere teşekkür etti.
     Yazıcıoğlunun hayatını anlatan sinevizyonun gösterildiği programda, sanatçı Dursun Ali Erzincanlı şiirler okudu. Tasavvuf sanatçısı Emrah Güneşin ilahiler söylediği programda, dualar edildi, semazenler gösteri sundu.
     Duygulu anların yaşandığı gecede, Yazıcıoğlunun ablası Maviş Ocakın gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.
     Programa, Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, BBP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, Yazıcıoğlunun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu ve Avrupa Türk Kültür Dernekleri Birliği Genel Başkanlığı görevini yürüten amcasının oğlu Erol Yazıcıoğlu ile bazı belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER