Muratpaşa sağlık için spor yapıyor

Muratpaşa sağlık için spor yapıyor


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediyesi, Sağlık için spora davet etkinliğinde her Salı, Antalyalıları Değirmenönüne sabah sporu yapmaya davet ediyor.
     Muratpaşa Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü Kültür Şefliğinin organizasyonunda Sağlık için spora davet etkinliği başlatıldı. Muratpaşa Belediyesi Değirmenönü Kültür Merkezindeki basketbol sahasında yapılan sabah sporu, müzik eşliğinde ısınma hareketleriyle başlıyor. Fitness eğitmeni Mehmet Çınardere gözetiminde yapılan sabah sporu, koşu, cimnastik ve esneme hareketleri ile devam ediyor.
     Sabah sporu için yoğun bir istek olduğunu belirten Muratpaşa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Deniz Demirel, yaptığı açıklamada, Değirmenönü Kültür Merkezi yanındaki basketbol sahasında çevre mahallelerden katılan vatandaşların da katılımıyla sabah sporu yapıldığını kaydetti.
     Etkinliği ileriki günlerde gençlik merkezleri, Falez Parkı ve Konuksever Mahallesinde de gerçekleştireceklerine değinen Demirel, Değirmenönü Kültür Merkezinde her salı 08.00-09.00 saatleri arasında yapılacak sabah sporunda tüm vatandaşlarımızı, sağlık için spor yapmaya davet ediyoruz dedi.
     (MUH-GÜÇ)
<< Önceki Haber Muratpaşa sağlık için spor yapıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER