Muşta Yaşlılar Haftası etkinlikleri

Muşta Yaşlılar Haftası etkinlikleri -Vali Çınar, eşi ile Yeşil Yurt Toplum Merkezindeki yaşlıları ziyaret etti


MUŞ (A.A) - Vali Ali Çınar ve eşi Elife Çınar, Yaşlılar Haftası dolayısıyla, Yeşil Yurt Toplum Merkezindeki yaşlıları ziyaret etti.
     Merkezdeki yaşlılarla yakından ilgilenen ve onlarla sohbet eden Vali Çınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, devletin yaşlıların huzuru için her türlü fedakarlığı yaptığını söyledi.
     Çınar, şöyle konuştu:
     Yaşlıların deneyim ve bilgilerinden faydalanmak istiyoruz. Yaşlılarla birlikte olmak zenginliktir. Ülkemizde huzur için dua eden insanlar var. İşte huzura dua eden insanların başında sizler yer alıyorsunuz. Çünkü dualarınız çok önemli. Annelerin duaları çok önemli. İnsanların birbirine yardım ettiği, derdine koştuğu bir ülkede, birlik ortamında yaşamak istiyoruz. Öncelikle dinimizin sağladığı bu kardeşliğin, sürekli pekişmesi lazım. Bugün de ilimizde ve ülkemizde bunu görüyoruz.
     Çocukların, anne ve babalarına karşı yeteri kadar saygı ve sevgi göstermediğini ifade eden Çınar, bu durumun kendilerini üzdüğünü söyledi.
     Çınar, Gerek diyanet gerek milli eğitim teşkilatımız ve gerekse Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz, evlatlarımızın bu anlayışla yetiştirilmesine yönelik yoğun gayret sarf ediyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muşta Yaşlılar Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER