Muşta duble yol çalışmaları

Muşta duble yol çalışmaları


MUŞ (A.A) - Karayolları 113. Şube Şefi Sulhattin Ömeroğlu, Muşta duble yol çalışmaları ile kış şartları sebebiyle bozulan yollarda bakım ve onarımların devam ettiğini bildirdi.
     Ömeroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Muş-Bingöl ve Muş-Bitlis karayollarında çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini söyledi.
     Muş-Bitlis karayolunda toplam 23 kilometre duble ve sıcak asfalt çalışması yaptıklarını ifade eden Ömeroğlu, Muş-Bingöl karayolundaki Murat Köprüsünden başlamak suretiyle Yaygın Beldesine kadar 14 kilometrelik yolda bakım, onarım ve sıcak asfalt yaptıklarını kaydetti.
     Muş-Varto arasındaki 56 kilometrelik yol genişletme ve satı asfalt çalışmalarına kısa sürede başlayacaklarını dile getiren Ömeroğlu, Muşta bu yıl yapılacak bakım, onarım, asfaltlama, yol genişletme çalışmalarının bedelinin 85 milyon lira olduğunu vurguladı.
     Ömeroğlu, yol yapımının yanısıra orta refüjlerde ağaçlandırma çalışmaları da yaptıklarını belirterek, Hasköy ilçesinden Murat Köprüsüne kadar bu yıl içinde 3 bin 500 çam fidesi diktiklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Muşta duble yol çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER