Muşta öğrenciler yaşlıları unutmadı

Muşta öğrenciler yaşlıları unutmadı


MUŞ (A.A) - Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, Yaşlılar Haftası dolayısıyla, Muş Devlet Hastanesinde yatan yaşlıları ziyaret etti.
     Öğrenciler, okulun çocuk gelişimi öğretmeni Mehmet Resul Şimşek ile hastanenin dahiliye servisinde yatan yaşlı hastalara karanfil vererek, pasta ikram etti.
     Şimşekli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta nedeniyle hastanede yatan yaşlıları ziyaret ettiklerini söyledi.
     Öğrencilerin olanaklarıyla aldıkları karanfilleri ve evlerinde yaptırdıkları pastaları yaşlılara ikram ettiklerini ifade eden Şimşek, Bu ziyareti öğrencilerimizin isteği doğrultusunda gerçekleştirdik. Yaşlılarımız hangi koşullarda yaşadığını görmek ve onların yalnız olmadığını göstermek istedik. Bu ziyaret çok faydalı oldu dedi.
     Sağlık Müdürlüğü Eğitim Birimi Sorumlusu Faysal Şeker ise öğrencilerin farkındalık yaratmak amacıyla, hastanedeki yaşlıları ziyaret ettiğini belirtti.
     Faysal, Bu ziyaretle, hem yaşlılarımıza moral vermek hem de onlara yalnız olmadıklarını göstermek istedik. Toplumda yaşlıların yerini ve önemini öğrencilerimize bu şekilde anlattık diye konuştu.
     Öğrenciler adına konuşan Hacer İlitaş da hafta nedeniyle, hastanede yatan yaşlıları ziyaret ettiklerini ve onları yalnız bırakmadıklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muşta öğrenciler yaşlıları unutmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER