Üniversitelerarası Buz Hokeyi Türkiye Şampiyonası

Üniversitelerarası Buz Hokeyi Türkiye Şampiyonası -Erzurumdaki şampiyonanın dördüncü gün müsabakaları devam ediyor


ERZURUM (A.A) - Erzurumda düzenlenen Üniversitelerarası Buz Hokeyi Türkiye Şampiyonasının dördüncü gün müsabakaları devam ediyor.
     Palandöken Buz Pateni ile Buz Hokeyi salonlarında yapılan dördüncü gün müsabakalarında ilk karşılaşma erkeklerde Hacettepe Üniversitesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi arasında yapıldı.
     Müsabakada Hacettepe Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesini 7-1 yendi. Bayanlarda ise Hacettepe Üniversitesi, İstanbul Üniversitesini 29-0 mağlup etti.
     Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Asbaşkanı Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yılki şampiyonaya yine Erzurumun ev sahipliği yaptığını anımsattı.
     Şampiyonada 9 üniversiteden 14 takımın mücadele ettiğini ifade eden Sunguroğlu, Çok sayıda seçkin üniversitemiz burada dereceye girebilmek için yarışıyor. Bugün şampiyonanın dördüncü günündeyiz. Yarın da final karşılaşmalarıyla kapanışını yapacağız dedi.
     Sunguroğlu, şampiyonanın son derece başarılı geçtiğini belirterek, yaklaşık 300 sporcu ve yöneticinin şampiyona için Erzurumda bulunduğunu, dostça müsabakalar yapıldığını söyledi.
     Kentin kültürünü de yakından tanıma fırsatı bulduklarını anlatan Sunguroğlu, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun temel hedeflerinden biri olan gençlerimiz arasında dostluk, kardeşlik bağlarını pekiştirme görevini başarıyla yerine getirmiş oluyor. Anadolunun zirvesinde, olimpiyat şehrinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduk diye konuştu.
    
     Muhabir: Sagip Sezginer - Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Üniversitelerarası Buz Hokeyi Türkiye Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER